Medewerkers inhuren Suriname

In Nederland is er momenteel een grote krapte op de arbeidsmarkt. Het vinden van personeel is moeilijk en als je al nieuwe medewerkers vindt, is het vaak moeilijk om hen te behouden.

Een goed alternatief om aan nieuwe medewerkers te komen is door medewerkers in Suriname in te zetten. Men spreekt en schrijft immers de Nederlandse taal en kent Nederland goed. Er is regelmatig contact met familie in Nederland en het Nederlands journaal wordt op verschillende televisiezenders in Suriname dagelijks uitgezonden.

Personeel.sr heeft ruime ervaring met het werven, selecteren en te werk stellen van medewerkers voor Nederlandse en Belgische bedrijven. We hebben een professioneel HR team die de werving en selectie doet, sollicitatiegesprekken organiseert met opdrachtgevers en indien gewenst de volledig onboarding kan doen.

We werken nauw samen met Strongbow Offshore, die een bekende speler is op het gebied van outsourcing van werkzaamheden naar Suriname. Door deze samenwerking kunnen we volledig ingerichte werkplekken aanbieden eventueel met ondersteuning op het gebied van ICT/HR/verloning.

Wilt u meer weten hoe u medewerkers in Suriname kunt inzetten? Neem dan nu contact met ons op.